Mi smo mlada i proaktivna ekipa ljubitelja prirode, njenih lepota i blagodeti. Obilazeći i upoznajući Srbiju, uvideli smo kakav nam užitak može pružiti svojim prirodnim, kulturno-istorijskim i kulturološkim bogatstvima. “Prirodno”, poželeli smo da naše utiske podelimo sa svima. Ovo je upravo i naša misija i sve naše aktivnosti biće usmerene ka tome da što većem broju ljudi predstavimo izvanredno bogatstvo koje, iako mala, naša zemlja poseduje.

Duboko verujemo da je Srbija, sa svojim bogatim kulturno-istorijskim nasledjem, netaknutim prirodnim predelima i ljudima bogatim duhom i pozitivnom energijom, destinacija koju morate posetiti.

Portal „Lepote Srbije“ je mesto na kome možete naći opise svih prirodnih bogatstava Srbije, naučiti o kulturno-istorijskoj zaostavštini Srbije, upoznati se sa prepoznatljivom i veoma ukusnom srpskom kuhinjom i tradicijom i običajima ovdašnjeg stanovništva. Uskoro će se ovde naći i kompletna ponuda smeštaja, kao i propratna ponuda turističkog sadržaja, obogaćena turama i izletima koji svaki za sebe upotpunjuje celokupan doživljaj Srbije i njenih prirodnih lepota.

Stoga vas pozivamo da pratite naš portal i da zajedno sa nama otkrivate Srbiju i njenu bogatu turističku ponudu!